یک مسئول وزارت بهداشت در گفت وگو با جام‌جم آنلاین مطرح کرد

همه چیز درباره تب‌کریمه کنگو | احتمال مرگ ۱۳درصد مبتلایان

ببینید| جگر و گوشت آبدار نخورید!

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: بنابر آخرین آمار ۹ نفر به بیماری ویروسی تب کریمه کنگو مبتلا شدند. این بیماری همه ساله در فصل بهار و تابستان همزمان با فعالیت کنه‌ها به اوج می‌رسد.
کد خبر: ۱۳۶۸۲۰۳

به گزارش جام جم آنلاین، به افراد توصیه می‌شود که گوشت تازه‌ای که در مراکز خارج از کشتارگاه کشتار می‌شود حتما تا ۲۴ ساعت و جگر را تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری کنند. همچنین از مصرف جگر و گوشت خام یا آبدار پرهیز شود.
 
تعداد بازدید : 54
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها